onsdag, mars 15, 2006

Team i Bergen


Da er jeg tilbake i Bergen. I stuen til Jørgen med tråløst nettverk. Ikke verst.

I dag har vi hatt fem skolekonserter på de fire ungdomsskolene på Askøy, og om noen timer skal vi ha TenSing øvelse i Teasing. Nå har vi pause og sitter og ser på TV. Deilig etter en tidlig morgen og mye program!

I går hadde vi en rolig dag. Vi hadde fri hele formiddagen og hadde en halv TenSing øvelse om kvelden på Olsvik. Var greit å sove iltt lenge kan man si.

Mandag hadde vi to skolekonserter og TenSing øvelse i Fyllingsdalen TenSing hvor også Bønes TenSing var på besøk. Det var en veldig kjekk øvelse med artige folk!

Vi hadde konsert på Kvarteret på søndag. Publikum var helt fantastisk (slik det selvsagt alltid er i Bergen) og det var kjekt å holde konserten!

Været i Bergen er nydelig som alltid. Vi har hatt strålende sol og ikke en dråpe regn. I følge vår kjære teamleder Jørgen har det ikke regnet mer enn 1,3 cm i Bergen de siste ca 35 dagene. Så det er superdupert.

Jeg har bodd hjemme og har hatt 6 folk boende hos meg fra lørdag til nå, og det har vært veldig kjekt. Bortsettfra at Magnus er litt (eller ganske mye) allergisk for Zako. Vi har hatt veldig god oppvartning hjemme, så stor takk til mamma og pappa! :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

What a great site » » »