onsdag, januar 17, 2007

Studiene har startet

Da var ferien ferdig, og studiene og bloggen er i gang igjen. Ferien har forøvrig vært veldig fin! Familie, venner, mat, Bergen, og ny hytte på Haugastøl. Kan vel ikke akkurat klage nei. Det at ferien varte i 1,5 mnd var heller ikke å forakte.. Men det er greit å begynne på 'an igjen også.

Første Exphil forelesning var i går, med sykt mange folk. Hadde første gruppeundervisning i dag, også det i exphil. Marte og jeg hoppet rett i det og må snakke om Platon sin dialog Staten i neste gruppeundervisning sammen med to andre som vi havnet på kollokvie med (og nei, det var ikke akkurat selvvalgt å være først ute med fremføring, men greit å bli ferdig også..). Det er imidlertid ikke det eneste jeg har hoppet ut i. Jeg har også hoppet i vannet. Jeg har rett og slett blitt en svømme-entusiast. Hvem skulle trodd det? Før 31. mars skal jeg svømme til Island. på en måte ihvertfall. Skal svømme 10000 m og være med i trekningen av en tur til Island. Satser på å vinne..! Og den som smisker mest kan være med meg..haha.. neida.. men det er for to personer.

Og når vi snakker om reising, så kan jeg jo nevne at jeg drar til Wales om en uke for å besøke Ingebjørg - en venninne fra barne- og ungdomsskolen. Gleder meg!

Da skal jeg prøve å bli flinkere på å oppdatere litt mer jevnlig.. men det ekke så lett..

4 kommentarer:

Anonym sa...

grattis med oppdatering, det var på tide! men sier du "ekke"? Sier du ikke "esje"?

Anonym sa...

Hærlig med oppdatering, Kari!!:D

Marte sa...

Jeg tror nok det blir meg som vinner turen til Island. Men oppdatering er flott, du!

Kari Zakariassen sa...

jeg bøyer meg i støvet, graver en egen grav til meg selv og plukker ut rosinen fra min egen pølse. Du har nemlig helt rett, Ingrid. Esje e det eg sier.