tirsdag, mars 28, 2006

Tsjekkia

Naa er jeg paa team i Tsjekkia. For ca en time siden ankom jeg Brno, den nest storste byen i landet. I de siste dagene har vi vaert i Krnov, en litt liten by. Der har vi vaert sammen med ca 15 personer fra et TenSing kor. De hadde weekend da vi kom paa lordag. Paa sondagen planlagte vi en konsert sammen og paa mandag hadde vi skolekonserter paa to skoler sammen med TenSing Krnov og et tensingkor fra Ostrava. Det var egentlig ganske kjekt, og det var anti-drugs-konserter.

I dag for vi dro fra Krnov hadde vi en engelsktime i en niendeklasse. De var litt passive, nesten som norske skolebarn. Men det var kjekt likevel..

Her i Brno skal vi bo i vertsfamilier. Det vil si - jeg og katrine skal bo alene i en leilighet fram til torsdag, og deretter skal vi bo i et kollektiv med noen studenter. Kan bli kjekt det... Vi skal starte et TenSing kor her. Onsdagen har vi tre skolekonserter, torsdagen fire skolekonserter og fredagen tre skolekonserter. Fredag ettermiddag og lordag formiddag skal vi ha seminarer for folk fra skolene som onsker aa vaere med i TenSing eller starte TenSing. Hver dag har vi fire timer med seminarer. Det blir nok litt travelt denne uken, men jeg gleder meg ogsaa. Dessuten har vi fri om kveldene, saa det er veldig greit.

Etter Brno skal vi til Tyskland litt utenfor Berlin og vaere der frem til paaske. Paa alle de tre stedene vi er paa teamperiode naa er vi lenge paa hvert sted, og det er kjekt. Da har vi sjanse til aa bli kjent litt skikkelig med personene paa stedet i stedet for at vi kun har en tensing ovelse med dem slik vi vanligvis har hatt det paa team for.

Jeg vet ikke naar jeg faar oppdatert bloggen igjen, det er ikke saa ofte vi har internett, men jeg skal prove aa holde den litt mer oppdatert enn den har vaert i det siste. Men jeg lover altsaa ingenting. Kjekt hvis folk skriver kommentarer forresten ellers saa tror jeg at ingen leser bloggen min og da er det jo ikke saa goy aa skrive.