lørdag, februar 17, 2007

Middagsbesøk

I kveld har det vært besøk i heimen. I tillegg til Anka, Katrine og meg, var HC, Mina og Stina på besøk. Vi spiste lasange med salat og brød til, og det smakte veldig bra om jeg skal si det selv... Etterpå snakket vi, så på TV og laget oss vafler! Apropos vafler så har vi sinnsykt mange vaffelrører på flaske. De er nemlig på tilbud på mega (sikkert ingen andre en meg og Katrine som kjøper, så de har vært på tilbud i ca en mnd...). Tilsammen har nok Katrine og jeg kjøpt nærmere 30 flasker (dvs jeg har kjøpt 7, og så kan dere jo regne ut selv hvor mye min kjære samboer har kjøpt...)

Nok om det. Det var en veldig hyggelig aften i godt zelskap. HC har akkurat dratt hjem, mens de to andre overnatter. Anka dro til Bergen med nattoget. Lenge leve Bergen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for middag, Kari! Det var kjempe hyggelig:) La oss gjøre det igjen! Bilde også, haha, virker som det var lenge siden, er jo snart et år..og nå er jeg jo blond..:P Jaja, kanskje vi sees snart..?:) Uansett, takk for en utrolig hyggelig aften!

Kari Zakariassen sa...

Må nok ærlig innrømme at bildet er hentet fra din blogg, HC..hehe.. det som du har som profilbildet. Jeg gadd nemlig ikke å lete gjennom bildene mine for å finne et bilde som kunne passe.. ;-)