lørdag, april 07, 2007

Turné med Kor Major

Som jeg kanskje har nevnt før her inne, så begynte jeg i Kor Major - et unge voksne kor i K/M etter jul. Nå i påsken reiste jeg på tur til Tyskland med dem. Turen varte fra torsdag 30. mars til onsdag 4. april. Selv om turen bar navnet "turné", var det ikke så mange opptredener. Ganske nøyaktig 1,5. En hel konsert + 4 sanger på en gudstjeneste. Men, turen var veldig hyggelig sosialt! Før jeg dro var jeg nemlig litt engstelig ettersom jeg ikke kjente folkene så altfor godt etter kun 2 mnd i koret. Bekymringene var overflødige, det var nemlig veldig hyggelig på turné!

Dagene gikk med til sightseeing, avslapping, fotballspill, cafè, pub og restaurantliv. Nettene ble lange, og kulda satte faktisk inn (det snødde siste natten). Men resten av dagene hadde vi nokså bra vær, man kunne til og med gå i t-skjorte deler av tiden. Jeg vet at mange har lengtet etter bilder på bloggen min, og at jeg ikke har kunnet legge ut noen ettersom jeg ikke har kamera. Men fra denne turen har jeg fått bilder fra andre folk, så nå kommer det bilder!5 kommentarer:

Astri sa...

så hyggelig det ser ut! fin påske altså? savna dæ, æ..gleda mæ til å se dæ igjen. forventa velkomstkomite i oslo=)

Karen sa...

Det så utrolig hyggelig ut! Jeg må si du gjorde en god innsats på tur hvis du ikke kjente noen før du dro, og allikevel sitter på flyet med en mann på skulderen! love

IngRid sa...

bra at det ble en fin tur!

Anonym sa...

Når kommer ny oppdatering? Kjenner forresten (Gerd) Eline som også går i Kor Major:)

Karen sa...

Er det ett års jubileumspost snart, eller?