torsdag, mars 22, 2007

Sykkelsesongen

Sykkelsesongen har begynt for alvor. Jeg har ikke månedskort frem til påske, noe som innebærer masse sykling. Forøvrig går det ganske fort på sykkelen ettersom jeg ikke har bremser, kun pittelittegranne forbremse. Prøvde å kjøpe meg nye bremseklosser i går, men det var utsolgt, og dessuten så har jeg ikke helt satt meg inn i hvordan man skifter sykkelbremser, men det går vel greit når man først kommer igang... Hvis noen anser seg selv som sykkeleksperter, så er de hjertlig velkommen til å fortelle meg hvorfor bakhjulet mitt humper (jeg kjøpte nytt i høst og byttet det selv, og etter det er det akkurat som at det er en kul på bakhjulet som jeg ikke kan se, men kjenner utrolig godt...)

Og så over til noe helt annet. Jeg har blitt tatt i bloggertikken (eller sisten for Oslo-folk som ikke skjønner bergensk). Det vil si at jeg må skrive 6 (rare) ting om meg selv og så tikke seks nye folk. Så her kommer seks fakta om meg (alle er kanskje ikke så rare, men det går mer på mine kreative evner...)

1. Jeg har koret for Josh Groban (dog lyden var ikke akkurat så god..hehe)
2. Jeg samler på elefanter, dvs miniatyrelefanter i tre, stein, glass, tøy, osv. Har ca 150 i Bergen
3. Jeg har to tvillingtær - dvs to tær som henger tettere sammen enn tær vanligvis gjør. Tror det er arvelig
4. Jeg har masse signerte bilder av Stig Van Eijk
5. Jeg elsker å spille bingo, men etter at jeg flyttet til Oslo har jeg ikke spilt noe i det hele tatt
6. Jeg har aldri hatt hull i tennene (vet at dette ikke er så spesielt, men kom ikke på noe annet i farten...

Da var det gjort, og bloggertikken er sendt videre (men har ikke funnet seks stk som ikke har hatt tikken før, så til nå er den bare sendt til Åsmund og Darjan. ) Men når jeg finner flere som ikek har blitt tatt før, så skal jeg tikke de...

2 kommentarer:

Marte sa...

Aldri hull i tennenene er nøørd...

IngRid sa...

syyyyykt nøøøøøørd...