søndag, april 16, 2006

Litomysl

Nå kommer en kjapp oppdatering. Jeg har ikke så lang tid på internett for her må man betale for en halvtime og så blir man koblet av automatisk. Stress...

Jeg bor på et kjempeflott hotell i Litomysl. Badekar på rommet og gode senger. Hva mer kan man ønske seg? I dag tidlig leverte jeg inn skittentøyet til vask og får det ferdigbrettet tilbake om noen dager. Luksus. Det er et glassrom hvor vi pleier å henge mye her, og hvor vi spiller kort. Utenfor glassrommet er det en terrasse. En takterrasse for å være korrekt. I går klarte jeg å bli litt rød av solen ved å sitte der. Ikke verst midt i april!

Jeg kom til Litomysl på torsdag, og etter den tid har jeg vært to ganger på kinesisk restaurant, en gang på en hule med is i pannekake med varme bær og en gang på te- og vannpipestedet. Herlig!

Fra lørdag til torsdag var jeg i Praha. Bodde på hostell med folk fra teamet fra mandag til torsdag. Var veldig koselig og vi hadde det kjekt! Var på thai-massasje i Praha også.

Vi hadde teamperiode før vi dro til Praha. Først var i i Krnov i Tsjekkia hvor vi var med en tensing-gruppe og hadde litt skolekonserter med dem. Egentlig veldig greit. Få som kunne engelsk, så å kommunisere med dem var litt vanskelig bortsettfra noen få som kunne litt.

Deretter dro vi til Brno. Der hadde vi 18 skolekonserter på 3 dager. Heftig. Vi skulle starte et TenSing kor der, og det gjorde vi også. Etter de 18 skolekonsertene som var fra onsdag til fredag, hadde vi 9 timer seminar på fredagen og lørdagen (tilsammen de to dagene). Der hadde vi kor, band, dans og drama. Det gikk igrunnen ganske bra selv om en del ting måtte tas på sparket.

Det vi lærte av å være i Brno, er at de ikke spiser så mye der. Vi gikk ihvertfall ganske ofte sulten. Men vi overlevde også..hehe..

Vi bodde i vertsfamilier i Brno. Jeg og Katrine bodde sammen. Egentlig skulle vi bo i en egen leilighet på begynnelsen, men det var noen misforståelser så vi kunne ikke bo der likevel. Da flyttet vi inn til en fyr på 20 som het Tom. En veldig ålreit fyr. Leiligheten hans var liten. Et rom +kjøkken og do, men det var veldig fint der. Han hadde nettopp flyttet inn. Midt i uken skiftet vi til en ny vertsfamilie. Der bodde vi i et studentkollektiv. Vertsdamen vår var nesten konstant full, så det var jo festlig.. Vi fikk vite litt av hvert om problemene hennes og livet hennes kan man si...

Ellers var Mifa fra Brno en fantastisk fyr. Han og Katja var de vi var mest med der. De og Tom møter vi igjen på festival i Ostrova om ca en uke. Gleder meg!

Etter Krnov dro vi til Tysklan til Wriezen. Der er det mye å fortelle om, men det må jeg skrive en annen dag, for nå går tiden min på internett snart ut. Hakke tid til å legge til bilder heller..obs.. detkommer nok seinere. Men kommentarer er alltid velkomne!

1 kommentar:

Katrine sa...

Heisann kjere!!Naa er jeg snart i Litomysel..det vil si at vi tar bussen om 24 timer..
Her i Praha er livet fantastisk.. moette noen tyske gutter i gaar.. viste ikke hvor wrizen var..menmen.. vi snakka hvertfall om oberschole..hihi..

Gleder meg til vi ses igjen jeg!