torsdag, desember 15, 2005

Nattløp

I går var det nattløp med Silkeborg Højskole. Klokken halv åtte møtte alle påkledd og sminket i stuen klar for å løpe ut og finne poster og slåss. Vi fikk vite regler og diverse før vi ble sendt ut gruppe for gruppe i den mørke natten. Alle hadde en t-skjorte på hvor det var et tegn på ryggen. Gruppene skulle prøve å se andre grupper samtidig som de selv ikke ble sett. For å se en gruppe måtte man ha minst to ryggmerker og tre navn på de fire som var på gruppen.

Min gruppe besto av Marte (nisselue), Ragnhild (bok), Anka(husker ikke) og meg (@). Vi var en ytters velfungerende gruppe som vekslet mellom å gå og løpe. Vi startet ruten feil vei uten å vite det selv, noe som resulterte i at vi hoppet over to poster på begynnelsen som vi måtte gå tilbake til på slutten, men utenom det så var vi supre..hehe.. :-)

Hele veien møtte vi grupper som vi måtte slåss mot for å beskytte våre egne merker mot å bli sett og for å få sett andre grupper sine merker. Bildet viser meg og Søren i kamp. Jeg ble låst mellom beina hans, og må nok innrømme at jeg ikke hadde så stor sjans mot ham. Faktisk så er det ganske så tungt å sloss. Tror aldri jeg har sparket så mye og så hardt i hele mitt liv..hehe.. Men det var veldig gøy også :-)


Hadde også en real kamp mot Jeppe. Jeg lå nok nederst der også..
Mistet forøvrig skoen under kampen, men kjempet tappert videre..haha.. Han fikk faktisk ikke ryggmerket mitt før jeg frivillig gav det til ham da de likevel hadde nok ryggmerker til å "ha sett" gruppen min. (men han hadde nok fått det ufrivillig ellers også ettersom jeg ikke hadde kommet meg opp fra bakken der jeg lå under ham uten å vise det..) Videre møtte vi fire grupper i et veikryss og hadde småkamper der, ikke så intensive som den første kampen.

Alt i alt så gruppen min 6 grupper av totalt 12 grupper. Er ikke så gale egentlig. Det som var litt mer gale var at idealtiden på runden var på to timer, og vi brukte nesten tre timer.. mistet noen poeng der kan man si.. Men det er å delta og å sloss som er det viktigste - ikke å vinne...

Nattløp kan anbefales på det varmeste, bokstavlig talt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Heia!!
Endeli kain eg skrivi bloggen din;)
Fancy