mandag, desember 19, 2005

Julehogst og pepperkakehuspynting

Juleferie! Kom til Bergen kl 11 i dag morges. Deilig! Fikk besøk av trillingene og resten av familien og dro ut i skogen for å hogge juletre. Fant et helt ok, og drakk kakao og varm saft i julehogsthuset :-)

Spiste middag - kylling - og sov en time før jeg dro på pepperkakehuspynting hos Anine. Møtte Ingebjørg, Tonje, Anne og Marie der, foruten Anine da selvfølgelig. Vi pyntet pepperkakehus og hadde det veldig koselig. Var kjekt å se dem igjen - har ikke sett de siden begynnelsen av august, så det begynner jo å bli en stund siden.. Har ikke noe bilder av pepperkakehuset, men det kommer kanskje oppdateringer etterhvert...?

Nå skal jeg sove i min egen seng for første gang siden 9. august. Det skal bli deilig. Sengen er oppvarmet av mitt elektriske varmeteppe - luksus. Og i morgen skal jeg sove så lenge jeg klarer! :-)

10 kommentarer:

Marte sa...

Takk for i går, var koselig! Ja til bilder av Søren på blogg! Snakkes i kveld!

Karen sa...

Gleder meg til å se bilder av pepperkakehuset! Det er sikkert kjempefint. Du er jo tross alt en Ten Sing Norway'er, og de har jo rykte på seg for å være syyykt kreative.

Kari Zakariassen sa...

Kameraet mitt er ødelagt - eller ihvertfall minnebrikken - så det ble ingen bilder... Men det ble seff et konge pepperkakehus :-)

IngRid sa...

Kjipt da, Kari...men det er jo alltids noen å USB'e resten av TSN-året av;) Gleder meg forresten til jeg skal USB'e dine bilder fra siste kvelden. SENTIMENTALT!

Marte sa...

Oppdater her litt da.

Karen sa...

Jeg er enig med Marte. Bare i tilfelle du lurte, men det gjorde du sikkert ikke. natta

IngRid sa...

talentløst Kari....OPPDATER!

Anonym sa...

Kor længe klara du egentli å søv?
Treng some info hønei ;)

Marte sa...

Haallooo!

Kari Zakariassen sa...

nå er den endelig oppdatert :-)