torsdag, februar 02, 2006

Badestamp

No ligg eg i senga etter ein herleg kveld på Ulvedalstunet! Det fyste som hende då vi kom dit var at det var trålaust nettverk der. Utmerka! Etter ein stund på nettet var middagen klar. Hjortesteik med potetar, saus og wokede grønsaker. Av drikkevarer vart det servert eplerose og alkoholfri vin. Fantastisk godt! Faktisk det beste eg har smakt i 2006. Etter maten var det litt daffing med kaffi, te og fyrstekake. Daffing er det lenge sidan sist, så det satt eg pris på.


I ti-tida var det tid for badestamp. 37-41 graders vatn utandørs er ikkje å forakte. Det var mitt fyste stampbesøk gjennom tidene. Vi drakk gløgg då me sat der, og leika shaking-game. Det var ganske varmt i byrjinga, men etter kvart så putta vi oppi kaldt vatn og då var det herlig resten av tida. Satt der i godt over ein time, og det var ikkje et sekund for kort. Badestamp set eg pris på, så om mamma eller pappa les dette og finn ut at dei vil investere i ein badestamp, så tykkjer eg at det er eit godt forslag.


Etter stampen var det tid for litt tv-titting før turen gjekk tilbake til vertsfamilien vår. For øvrig ein helt fantastisk vertsfamilie!


Dersom nokon tykkjer det er rart at eg skriv nynorsk, så er det fordi vi er i nynorsk-land no. Det er for øvrig lov å kommentere skrivefeil i kommentarane.

8 kommentarer:

Anonym sa...

eg tykkjer det høyrast deilig ut med badestampen. Kor vil du setja ho/han/den? Den anonyme mammaen

Kari Zakariassen sa...

For eksempel i hukket nedenfor stuen, eller på en av plenene - kanskje litt vanskelig på den skrå da..

Karen sa...

Du er kjempeflink med nynorsk kari, men du er nødt til å oppdatere bloggen din:)

Katrine sa...

Ja, dette er for dårli kjære;)
Gleder meg masse til å se deg jeg!Så d så;)

HCprincess sa...

oppdater, oppdater

IngRid sa...

KARIIIII!

Kari Zakariassen sa...

...noen har andre ting å gjøre på i ferien enn å oppdatere bloggen sin. I dag har jeg for eksempel vært på bingo, og ute på byn med TSN gjengen med flere

Karen sa...

Men nå er du ikke på byen...?
Hvis du sender meg brukernavn og passord kan vi sikkert få ordna noe:)