lørdag, februar 25, 2006

Vinterferie!

En ferie har vel aldri vært så deilig som nå! Før ferien var jeg ganske så sliten kan man si, men nå har jeg det som kongen på haugen! Ferien startet mandag. Om kvelden var jeg på øvelse i min gamle TenSing gruppe - Blessing TenSing. Der gikk alt som før - hvis man ser bort ifra at koret har blitt ca 3 ganger så stort. 30 nye konfirmanter i år. Rart å være i min egen TenSing gruppe og bare kjenne 10 av de som var der. Jaja.. Sånn kan det gå...

Tirsdag var jeg på tur med Ingrid og Magnus, kusinen og fetteren min, og Zako, hunden min. Var veldig koselig! Deretter spiste jeg middag hos bestemor og farfar. Om kvelden hang jeg faktisk bare hjemme, og det var sykt deilig!

Onsdag hadde Hermund, fetteren min, bursdag, så da var jeg hos mormor og morfar og feiret han. Spiste gode kaker og hadde det i grunne veldig koselig!

Torsdag var min sosiale dag..hehe.. Startet dagen med noen timers butikkgåing med Benedicte, barne- og ungdomsskole-venn. Deretter dro jeg henne med meg på bingo hvor hun vant 135 kr - typisk nybegynnerflaks... Jeg vant ingenting. Typisk det også. På ettermiddagen var jeg på middagsbesøk i Lina og Lisa sin leilighet og spiste middag med gjengen fra Langhaugen - Katarina, Christine, Josefin, Marte og Kaja i tillegg til de to tideligere nevnte. Var utrolig koselig å være samlet igjen! Turen videre gikk til Ugla hvor jeg, Marte og Lina traff Anne Line, Eli Beate, Mikkel og gjengen fra YTS. Koselig koselig! Derfra gikk vi bort til Jonsvoll og traff Langhaugen folka og bandet til Josefin og så til Bar Celona. Kongekveld det :-)

I dag hadde Ingrid bursdag, så da var jeg på bursdagsbesøk hos bestemor og farfar. Spiste raspeballer. Deilig! Spilte kort med Eirik, Magnus og Ingrid. Veldig kjekt! Deretter dro jeg til Christine og så på TV med henne, Eivind og Åse. Så sykt mange timer TV...typisk det...

Nå er det bare 1,5 dager igjen av vinterferien. Kjipt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

What a great site » »

Anonym sa...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it » » »

Anonym sa...

Enjoyed a lot! »