torsdag, januar 05, 2006

Finnsnes


Det er varmegrader. Regnet pisker mot ruten. Det er lyst ute. Man skulle ikke tro at jeg snakket om Nordnorge nå nei. Men så feil kan man ta. Værmeldingen på Storm.no sier at det er 5 grader og liten kuling her. Det har jeg ikke vansker med å tro. Det blåser nemlig sykt mye.

Jeg hadde sett for meg mange kuldegrader og snø. Men den gang ei. Det er riktignok snø, men det har regnet ganske mye oppå den, og veiene er sykt glatte fordi de er laget av is med regn oppå. Du så kanskje at jeg nevnte at det var lyst her...? Det er en sannhet med modifikasjoner. Det er nemlig skumringslyst nå - klokken kvart over ett en torsdags formiddag. Om en time er det mørkt igjen, og da må vi vente helt til i morgen kl 1030 for å se lyset. Nordnorge er et sykt sykt land.

I går gikk jeg på butikken med Karen og Marte for å kjøpe litt mat etter middagen. Middagen her er nemlig klokken 1435. Hvem spiser mat så tidelig? Har ikke kommet helt inn i matrutinene her kan man si.. Men jeg liker meg her sånn i bunn og grunn. Har hatt slappe dager de to siste dagene, og det liker jeg! Men i morgen begynner forelesningene - kunne klart meg uten de.

Kjendishjørnet: I dag har jeg egentlig ikke så mye å si i kjendishjørnet. Men jeg kan jo si at Marte er en stor kjendiselsker og går amokk hver gang hun ser en A-, B- eller C-kjendis (til og med hvis hun ser en F-kjendis.) I tillegg er hun veldig PR-kåt og kunne nok godt likt å vært en kjendis.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Kult at du nevnte meg! Synd det ikke ble mer tid i julen. Vi feiret en fin nyttårsaften - der skulle du vært, men det høres jo ut som om du koste deg glugg i hjel med kompisene. Glad i deg - klem fra Josefin

IngRid sa...

gidd og klag da, Kari!

neiiiida...vi vil jo ikke ha forelesninger og glatte veier!

Marte sa...

what??! kjendiselsker? har faktisk ikke sånn fasinasjon som jeg en gang hadde. Er absolutt ingen sannhet i at jeg blir gal av å se kjendiser.

Karen sa...

Fascinasjon, marte. Fascinasjon. Haha. Nå ser jeg bort på deg, Ludus. Du er så nusselig med briller og lappy-lys på kinnbeina:) God natt!

Karen sa...

Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!Oppdater!

Karen sa...

Det er bare en eneste grunn til at ingen lenger maser på at du skal oppdatere. Alle har gitt deg opp. DU ER og BLIR den KJEDELIGSTE bloggskriveren i HELE VERDEN!

Karen sa...

(Det var forresten et hint om at du kanskje skal oppdatere snart. love you)

Karen sa...

Oi! 4 innlegg etter hverandre på comments! OI! 5 med dette! sukk.
bare oppdater, okey!