søndag, januar 15, 2006

Finnsnesnatta

Fredag begynte forberedelsene til Finnsnesnatta. Da dro TenSing Norway til Finnsnes for å øve litt, få info og begynne å rigge til scene og teknisk utstyr. De to første tingene gikk bra, men utstyret, både det tekniske og sceneelementene, var ikke kommet så det ble ikke noe rigging den kvelden. Det var egentlig veldig greit spør du meg. Vi dro tilbake til Finnfjordbotten vgs tideligere enn planlagt og fikk sove nok timer. Lørdag dro vi tilbake til Finnsnes, og da startet riggingen. Det gikk igrunnen ganske greit for vi var mange som hjalp til. Vi hadde også en liten leke-session med milk og LIV midt inni, og det var vellykket!

Selve kvelden begynte klokken syv med et åpnigsshow. Det var ca 700 deltakere - nesten alle konfirmanter. Deretter var det en pause hvor folk satt i cafèen, ridde på okse, spilte volleyball, sang sing-star, gikk på speed-dating, klatret i klatrevegg eller bare hang. Var veldig gøy!

Deretter var det gudstjeneste. Etter min mening var den så som så. Deltakerne snakket mye under hele gudstjenesten, noe som var ganske irriterende. Likevel var det litt forståelig for det var ganske dårlig lagt opp i forhold til aldersgruppen den skulle treffe.

En stund etter gudstjenesten - klokken 0000 (dvs klokken ble vel 0015) var det TenSing Norway-konsert. Det var kjekt å holde konserten igjen - det er jo blitt en stund siden sist. Det var i tillegg den første konserten med så mye publikum. Det var ikke alle som var like interessert i konserten, men de som fulgte med tror jeg var fornøyde ihvertfall.

Etter konserten var det igjen hengetid hvor man gjorde litt av hvert og det pågikk volleyballturnering. Jeg var med i riggegruppen som skulle rigge utstyr kl 0600, og gikk derfor å la meg etter en stund. Etter en og en halv times søvn var det klart til rigging. Jeg var overraskende våken. Riggingen var ikke så ille som jeg hadde trodd. Det gikk ganske raskt, og vi hadde det gøy.

Finnsnesnatta gikk over all forventning. Det var vår første konfirmant/TenSing-festival, og jeg gleder meg til de neste!

Vel tilbake på internatskolen gikk jeg til sengs ca kl 0930. Jeg sto ikke opp igjen før kl 1805 - fem timer siden nå. Jeg ligger nå i sengen, men tror det blir en stund til jeg skal sove - er ikke akkurat så veldig trøtt enda. Nå skal jeg se på king kong :-)

3 kommentarer:

Karen sa...

hurra for oppdatering!

Håper king kong var spennende!

Anonym sa...

Skriv mer. Hva skjer i nord?

Anonym sa...

Ingenting nytt i dag heller?